Våra Hundar

Valpar 2015

I år har vi fått totalt 14 stycken hundar här på Handlers. Endast 5 är dock kvar på gården, och två av dessa är redan tingade. Ni som blev utan får vänta till nästa omgång 2016 för en egen boxervalp. Better luck next time som man brukar säga!

För att titta på bilder på dem som är kvar, kika nedan:

No. 07 ”Ansgar”

Ansgar är en glad hanvalp som visade gott gry och vilja redan från första början. Rejält busig i nuläget med starkt skall och behöver därför rejäl uppfostran av en stadig hand och Husse. Därför säljer vi denna hund endast till erfarna hundägare med minst 3 års erfarenhet av boxerhundar sedan tidigare.

No. 09 ”Zorri”

Zorri Är en prickig krabat med mycket energi, men också lugn.  Sen födseln har han en skada på knät som vi är osäkra på kommer bli bra eller inte. Vi kommer därför att behålla Zorri om  det inte visar sig att någon är intresserad. Valpen går för halva priset, under förutsättning att denna hane kan få den vård som krävs i framtiden.

***Tingad***

 

No.02 ”Stina-lisa”

Stina-Lisa är döpt efter min mormors mor som i vår familj sades vara lugnet själv trots mycket motgångar i livet. Stina-Lisa har dock inte haft några motgångar ännu, om man bortser från att  hon föddes betydligt mindre än de andra valparna och därför krävde lite mer vård i början. Det avhjälptes snabbt med extra mjölkersättning och omtanke.

***Tingad***

Avelshundar

Mer info kommer inom kort 2015-06-28

Samarin

Zandra

Flisan

Börg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *