Se till att avtalet upprättas skriftligt

Se till att avtalet upprättas skriftligt

Hejsan på er. Nu har det gått ett par månader sedan jag fick hjälp med att skriva ett avtal som hade med arbetet att göra. Det är viktigt att allt går rätt till för annars kan saker ligga en i fatet längre fram. Som företagare händer det att jag behöver hjälp med det juridiska och jag minns så väl när jag hade startat företaget, då letade jag antingen efter en advokat i Karlshamn, eller en jurist, och jag kom i kontakt med Juristen Jeppsson och jag har fått hjälp av honom några gånger. 

Kanske är det så att även du letar efter en advokat i Karlshamn eller en jurist, jag känner att jag vill tipsa er om Juristen Jeppson för han kan tveklöst hjälpa även er. Det finns en bredd inom de juridiska områden som han behärskar så det går att få hjälp med avtalsskrivning, bouppteckning och familjerätt och även inkassoverksamhet. Juristen Jeppsson är godkänd av Datainspektionen för inkassoverksamheten. Att det kan behövas skriftliga avtal i vissa situationer kan ni nog hålla med om, för att komma på efteråt att det skulle jag haft skriftligt på, ja det kan bli en dyrköpt historia. Så vad det än gäller är det viktigt att få det skriftligt. För att vara säker på att det är juridiskt giltigt är det bäst att låta en jurist hjälpa till att upprätta avtalet så det var därför jag i förtroende vände mig till Juristen Jeppsson och jag tycker att den hjälp jag har fått av honom har varit professionell och bra. Kanske har ni redan någon advokat i Karlshamn som ni tycker är bra, då är allt väl, men om ni inte har det och skulle behöva juridisk hjälp så vill jag rekommendera er att höra av er till Juristen Jeppsson. 


Kommentarer är stängda.