Städfirma i Täby

Städfirma i Täby

God morgon, god morgon och varmt välkomna! 

Det är torsdag idag och för att starta den här dagen enligt mina rutiner tänkte jag skriva ett inlägg med en rekommendation till er, precis som jag brukar göra alla dagar innan jag åker till jobbet. Det kommer att handla om en städfirma i Täby som en gång i veckan kommer hem till oss och städar och nu vill jag rekommendera er som behöver hjälp med antingen veckostädning eller med något annat inom städning att vända er till Ce Helt Rent, och ni kan läsa mer om företaget här

Jag valde att ta kontakt med det här företaget eftersom jag tycker att det är svårt som ensamstående mamma till fyra barn och med ett heltidsjobb att få tiden att räcka till för alla måsten och krav, även till att städa, så därför bestämde jag mig för att se mig om efter någon städfirma i Täby med omnejd. Jag har en vän som hade fått hjälp av Ce Helt Rent och hon berättade att hon var nöjd med denna städfirma i Täby och den hjälp som hon hade fått av dem så då blev det så att även jag hörde av mig till dem och nu kommer de som sagt hit en gång i veckan och veckostädar. Är det inte dyrt? Denna fråga får jag ofta och jag ska svara er helt ärligt att efter RUT-avdraget så är det inte så farligt för allting är en fråga om prioriteringar. Att röka en ask cigaretter om dan kostar mer än att anlita hjälp av Ce Helt Rent så då tycker inte jag att kostnaden är något att hänga upp sig på. Dessutom är all den tid jag får över värt mer än pengar och även det har ett värde i mitt och barnens liv. 


Kommentarer är stängda.