Vi fick bra hjälp

Vi fick bra hjälp

Vi fick bra hjälp av en lastbilschaufför på vårt företag i förra veckan. Det var första gången som vi behövde hjälp med en transport och vi blev mycket nöjda med tjänsten. Chauffören kom i tid och han var mycket hjälpsam. Han tog hand om allt för oss och vi kunde slappna av och lita på att det skulle gå bra. Han skulle köra från Karlstad upp till Norrland så det var en resa som enkel väg skulle ta 12 timmar och sedan lika lång tid tillbaka. Men chauffören körde så bra och snabbt att det tog bara 10 timmar. Vi blev mycket imponerade och är mycket tacksamma för all hjälp vi fick!

Jag vill därför berätta i det här inlägget om detta så att ni som möjligtvis behöver en lastbilschaufför vet om att ni kan vända er till just denna. I alla fall om det här här i Karlstad med omnejd som ni behöver ha hjälp med en frakt eller transport. Sedan har jag aldrig närmare funderat på det här med vad det skulle innebära att ha ett sådant jobb, men jag tycker det verkar ganska roligt eftersom en chaufför får se sig om i landet och träffa nya människor. Om du har tänkt tanken att det skulle vara något för dig, se då till att du gör research och ser vad som krävs för jobbet. Men jag har ändå förstått att det är ganska mycket jobb innan man får behörighet och att man behöver ha ett c-körkort och sedan behöver man gärna komplettera så att man även får köra med tungt släp.

Så, detta var bara ett kort inlägg om en positiv upplevelse. Det är trevligt att ibland få skriva lite sådana här inlägg och det är alltid intressant att läsa andras. Jag önskar alla en fin dag, kram!


Kommentarer är stängda.